نمایه نویسندگان

ا

  • ارفعی بیدگلی، مجید اثرات جایگزینی دانه جو با ذرت بر عملکرد پروار بره های نر [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 33-42]
  • اکبری کله سر، احمد اثرات جایگزینی دانه جو با ذرت بر عملکرد پروار بره های نر [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 33-42]

ب

  • بابایی، محمد تخمین انرژی قابل دسترس علوفه مراتع ایلام بر اساس روش آزمایشگاهی تیلی و تری و با استفاده از مدل های ریاضی [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 47-54]

پ

  • پاپی، نادر اثرات جایگزینی دانه جو با ذرت بر عملکرد پروار بره های نر [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 33-42]

ت

  • تمرتاش، رضا بررسی اثر چرای دام بر تغییرات پوشش گیاهی (مطالعه موردی: مراتع شهرستان ماکو) [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 65-72]
  • تیمور نژاد، ناصر تخمین انرژی قابل دسترس علوفه مراتع ایلام بر اساس روش آزمایشگاهی تیلی و تری و با استفاده از مدل های ریاضی [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 47-54]
  • توکلی، میلاد اثرات اسانس پونه کوهی، پروبیوتیک و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد و پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 79-92]

ج

  • جعفری خورشیدی، کاوه وضعیت پرورش گاومیش در مناطق روستایی شهرستان شوشتر [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 23-32]
  • جعفری خورشیدی، کاوه تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری تفاله‌ مرکبات تولید شده در استان مازندران [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 73-84]
  • جوزانی، حسین اثرات سطوح مختلف اسید آمینه متیونین بر عملکرد، ایمنی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی آرین 386 در دوره آغازین [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 55-68]

ح

  • حدادی، پیمان تعیین عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با دانه ماشک اتوکلاو شده [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 51-58]
  • حسینی، سید عبداله اثرات سطوح مختلف اسید آمینه متیونین بر عملکرد، ایمنی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی آرین 386 در دوره آغازین [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 55-68]
  • حسینی، سید عبداله اثرات اسانس پونه کوهی، پروبیوتیک و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد و پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 79-92]

خ

  • خوارزمی، مسعود تعیین ارزش غذایی و قابلیت هضم بقایای ذرت دانه ای در استان کرمان به روش In vivo [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 59-64]

ز

  • زارعی، ابوالفضل اثرات اسانس پونه کوهی، پروبیوتیک و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد و پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 79-92]

س

  • سعیدی گراغانی، حمیدرضا بررسی اثر چرای دام بر تغییرات پوشش گیاهی (مطالعه موردی: مراتع شهرستان ماکو) [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 65-72]

ش

  • شفیعی، محسن برآورد پارامترها و روند های ژنتیکی برخی صفات اقتصادی در گوسفند نژاد کرمانی [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 11-22]
  • شفیعی ورزنه، حسین اثر اسیدهای پروپیونیک و استیک بر حفظ ارزش غذایی یونجه مرطوب (30 درصد) طی نگهداری [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 85-94]

ص

  • صالحی، مهناز بررسی روند مطالعات علمی مربوط به شتر در جهان [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 93-102]
  • صفامهر، علیرضا تعیین ارزش غذایی دانه تاج خروس و استفاده از آن در جیره غذایی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 43-50]

ط

  • طاطیان، محمدرضا بررسی اثر چرای دام بر تغییرات پوشش گیاهی (مطالعه موردی: مراتع شهرستان ماکو) [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 65-72]

ع

  • عبادی، زهرا اثر فصل بر میزان آلودگی میکروبی لاشه گوسفند ‌‌و بز در کشتارگاه های سنتی استان تهران [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 27-32]
  • عبادی، زهرا تغییر مواد معدنی گوشت شتر تک کوهانه (Camelus dromedarius) طی دوره‌های مختلف پروار [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 33-38]
  • عباسی، مختار علی برآورد پارامترها و روند های ژنتیکی برخی صفات اقتصادی در گوسفند نژاد کرمانی [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 11-22]

غ

  • غلامی، حسین تعیین ارزش غذایی و قابلیت هضم بقایای ذرت دانه ای در استان کرمان به روش In vivo [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 59-64]
  • غلامی، حسین تعیین کربوهیدرات های دیواره سلولی ارقام دانه تریتیکاله مورد استفاده در تغذیه طیور [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 95-104]
  • غلامی، حسین تخمین انرژی قابل دسترس علوفه مراتع ایلام بر اساس روش آزمایشگاهی تیلی و تری و با استفاده از مدل های ریاضی [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 47-54]

ف

  • فرهپور، علی اثر اسیدهای پروپیونیک و استیک بر حفظ ارزش غذایی یونجه مرطوب (30 درصد) طی نگهداری [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 85-94]
  • فضائلی، حسن اثر اسیدهای پروپیونیک و استیک بر حفظ ارزش غذایی یونجه مرطوب (30 درصد) طی نگهداری [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 85-94]

ق

  • قادری، هیمن تعیین ارزش غذایی دانه تاج خروس و استفاده از آن در جیره غذایی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 43-50]
  • قوردویی میلان، قهرمان بررسی اثر چرای دام بر تغییرات پوشش گیاهی (مطالعه موردی: مراتع شهرستان ماکو) [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 65-72]

ک

  • کارگر، نجمه برآورد پارامترها و روند های ژنتیکی برخی صفات اقتصادی در گوسفند نژاد کرمانی [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 11-22]
  • کردنژاد، اسحق وضعیت پرورش گاومیش در مناطق روستایی شهرستان شوشتر [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 23-32]
  • کرمی، مرتضی تعیین ترکیبات شیمیائی، مواد معدنی و قابلیت هضم کاه خللر برای کاربرد در تغذیه دام های نشخوارکننده [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 3-10]
  • کرمی، مرتضی بررسی اثر دو سطح انرژی و طول مدت پروار بر عملکرد بره های نر چالشتری [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 3-16]
  • کوچکی، احمد رضا تعیین کربوهیدرات های دیواره سلولی ارقام دانه تریتیکاله مورد استفاده در تغذیه طیور [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 95-104]
  • کوهستانی، مهدی اثرات جایگزینی دانه جو با ذرت بر عملکرد پروار بره های نر [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 33-42]

ل

  • لطف الهیان، هوشنگ اثرات سطوح مختلف اسید آمینه متیونین بر عملکرد، ایمنی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی آرین 386 در دوره آغازین [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 55-68]
  • لطف الهیان، هوشنگ تعیین اثرات میوه کهور همراه و بدون آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 69-78]

م

  • مختارپور، غلامرضا تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری تفاله‌ مرکبات تولید شده در استان مازندران [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 73-84]
  • میرشمس الهی، آزاده تاثیر تیمار کوتاه مدت با پروژسترون و زمان تزریق ∝PGF2 بر عملکرد تولید مثل میش های فراهانی در فصل تولید مثل [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 17-26]
  • معیر، عبدالحسین اثر اسیدهای پروپیونیک و استیک بر حفظ ارزش غذایی یونجه مرطوب (30 درصد) طی نگهداری [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 85-94]
  • مقصودی نژاد، قاسم اثرات جایگزینی دانه جو با ذرت بر عملکرد پروار بره های نر [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 33-42]
  • مقصودی‌نژاد، قاسم وضعیت پرورش گاومیش در مناطق روستایی شهرستان شوشتر [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 23-32]
  • منایی، مجید تعیین اثرات میوه کهور همراه و بدون آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 69-78]
  • موسوی سعید، سید علی تعیین ارزش غذایی و قابلیت هضم بقایای ذرت دانه ای در استان کرمان به روش In vivo [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 59-64]

ن

  • نعمتی، محمد حسین تعیین عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با دانه ماشک اتوکلاو شده [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 51-58]
  • نوروزی، سیروس تعیین اثرات میوه کهور همراه و بدون آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 69-78]

ی

  • یزدان پناه، لاله تعیین ارزش غذایی و قابلیت هضم بقایای ذرت دانه ای در استان کرمان به روش In vivo [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 59-64]
  • یزدانپناه گوهرریزی، لاله کاهش میزان آفلاتوکسین درخوراک دام با استفاده از اسانس گیاه مرزه [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 39-46]
  • یعقوبفر، اکبر تعیین ارزش غذایی دانه تاج خروس و استفاده از آن در جیره غذایی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 43-50]
  • یعقوبفر، اکبر تعیین کربوهیدرات های دیواره سلولی ارقام دانه تریتیکاله مورد استفاده در تغذیه طیور [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 95-104]