ا
-
ارفعی بیدگلی، مجید
اثرات جایگزینی دانه جو با ذرت بر عملکرد پروار بره های نر [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 33-42]
-
اکبری کله سر، احمد
اثرات جایگزینی دانه جو با ذرت بر عملکرد پروار بره های نر [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 33-42]
ب
-
بابایی، محمد
تخمین انرژی قابل دسترس علوفه مراتع ایلام بر اساس روش آزمایشگاهی تیلی و تری و با استفاده از مدل های ریاضی [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 47-54]
پ
-
پاپی، نادر
اثرات جایگزینی دانه جو با ذرت بر عملکرد پروار بره های نر [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 33-42]
ت
-
تمرتاش، رضا
بررسی اثر چرای دام بر تغییرات پوشش گیاهی (مطالعه موردی: مراتع شهرستان ماکو) [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 65-72]
-
تیمور نژاد، ناصر
تخمین انرژی قابل دسترس علوفه مراتع ایلام بر اساس روش آزمایشگاهی تیلی و تری و با استفاده از مدل های ریاضی [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 47-54]
-
توکلی، میلاد
اثرات اسانس پونه کوهی، پروبیوتیک و آنتیبیوتیک بر عملکرد و پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 79-92]
ج
-
جعفری خورشیدی، کاوه
وضعیت پرورش گاومیش در مناطق روستایی شهرستان شوشتر [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 23-32]
-
جعفری خورشیدی، کاوه
تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجههای تجزیهپذیری تفاله مرکبات تولید شده در استان مازندران [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 73-84]
-
جوزانی، حسین
اثرات سطوح مختلف اسید آمینه متیونین بر عملکرد، ایمنی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی آرین 386 در دوره آغازین [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 55-68]
ح
-
حدادی، پیمان
تعیین عملکرد جوجههای گوشتی تغذیه شده با دانه ماشک اتوکلاو شده [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 51-58]
-
حسینی، سید عبداله
اثرات سطوح مختلف اسید آمینه متیونین بر عملکرد، ایمنی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی آرین 386 در دوره آغازین [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 55-68]
-
حسینی، سید عبداله
اثرات اسانس پونه کوهی، پروبیوتیک و آنتیبیوتیک بر عملکرد و پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 79-92]
خ
-
خوارزمی، مسعود
تعیین ارزش غذایی و قابلیت هضم بقایای ذرت دانه ای در استان کرمان به روش In vivo [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 59-64]
ز
-
زارعی، ابوالفضل
اثرات اسانس پونه کوهی، پروبیوتیک و آنتیبیوتیک بر عملکرد و پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 79-92]
س
-
سعیدی گراغانی، حمیدرضا
بررسی اثر چرای دام بر تغییرات پوشش گیاهی (مطالعه موردی: مراتع شهرستان ماکو) [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 65-72]
ش
-
شفیعی، محسن
برآورد پارامترها و روند های ژنتیکی برخی صفات اقتصادی در گوسفند نژاد کرمانی [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 11-22]
-
شفیعی ورزنه، حسین
اثر اسیدهای پروپیونیک و استیک بر حفظ ارزش غذایی یونجه مرطوب (30 درصد) طی نگهداری [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 85-94]
ص
-
صالحی، مهناز
بررسی روند مطالعات علمی مربوط به شتر در جهان [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 93-102]
-
صفامهر، علیرضا
تعیین ارزش غذایی دانه تاج خروس و استفاده از آن در جیره غذایی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 43-50]
ط
-
طاطیان، محمدرضا
بررسی اثر چرای دام بر تغییرات پوشش گیاهی (مطالعه موردی: مراتع شهرستان ماکو) [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 65-72]
ع
-
عبادی، زهرا
اثر فصل بر میزان آلودگی میکروبی لاشه گوسفند و بز در کشتارگاه های سنتی استان تهران [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 27-32]
-
عبادی، زهرا
تغییر مواد معدنی گوشت شتر تک کوهانه (Camelus dromedarius) طی دورههای مختلف پروار [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 33-38]
-
عباسی، مختار علی
برآورد پارامترها و روند های ژنتیکی برخی صفات اقتصادی در گوسفند نژاد کرمانی [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 11-22]
غ
-
غلامی، حسین
تعیین ارزش غذایی و قابلیت هضم بقایای ذرت دانه ای در استان کرمان به روش In vivo [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 59-64]
-
غلامی، حسین
تعیین کربوهیدرات های دیواره سلولی ارقام دانه تریتیکاله مورد استفاده در تغذیه طیور [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 95-104]
-
غلامی، حسین
تخمین انرژی قابل دسترس علوفه مراتع ایلام بر اساس روش آزمایشگاهی تیلی و تری و با استفاده از مدل های ریاضی [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 47-54]
ف
-
فرهپور، علی
اثر اسیدهای پروپیونیک و استیک بر حفظ ارزش غذایی یونجه مرطوب (30 درصد) طی نگهداری [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 85-94]
-
فضائلی، حسن
اثر اسیدهای پروپیونیک و استیک بر حفظ ارزش غذایی یونجه مرطوب (30 درصد) طی نگهداری [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 85-94]
ق
-
قادری، هیمن
تعیین ارزش غذایی دانه تاج خروس و استفاده از آن در جیره غذایی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 43-50]
-
قوردویی میلان، قهرمان
بررسی اثر چرای دام بر تغییرات پوشش گیاهی (مطالعه موردی: مراتع شهرستان ماکو) [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 65-72]
ک
-
کارگر، نجمه
برآورد پارامترها و روند های ژنتیکی برخی صفات اقتصادی در گوسفند نژاد کرمانی [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 11-22]
-
کردنژاد، اسحق
وضعیت پرورش گاومیش در مناطق روستایی شهرستان شوشتر [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 23-32]
-
کرمی، مرتضی
تعیین ترکیبات شیمیائی، مواد معدنی و قابلیت هضم کاه خللر برای کاربرد در تغذیه دام های نشخوارکننده [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 3-10]
-
کرمی، مرتضی
بررسی اثر دو سطح انرژی و طول مدت پروار بر عملکرد بره های نر چالشتری [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 3-16]
-
کوچکی، احمد رضا
تعیین کربوهیدرات های دیواره سلولی ارقام دانه تریتیکاله مورد استفاده در تغذیه طیور [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 95-104]
-
کوهستانی، مهدی
اثرات جایگزینی دانه جو با ذرت بر عملکرد پروار بره های نر [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 33-42]
ل
-
لطف الهیان، هوشنگ
اثرات سطوح مختلف اسید آمینه متیونین بر عملکرد، ایمنی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی آرین 386 در دوره آغازین [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 55-68]
-
لطف الهیان، هوشنگ
تعیین اثرات میوه کهور همراه و بدون آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 69-78]
م
-
مختارپور، غلامرضا
تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجههای تجزیهپذیری تفاله مرکبات تولید شده در استان مازندران [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 73-84]
-
میرشمس الهی، آزاده
تاثیر تیمار کوتاه مدت با پروژسترون و زمان تزریق ∝PGF2 بر عملکرد تولید مثل میش های فراهانی در فصل تولید مثل [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 17-26]
-
معیر، عبدالحسین
اثر اسیدهای پروپیونیک و استیک بر حفظ ارزش غذایی یونجه مرطوب (30 درصد) طی نگهداری [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 85-94]
-
مقصودی نژاد، قاسم
اثرات جایگزینی دانه جو با ذرت بر عملکرد پروار بره های نر [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 33-42]
-
مقصودینژاد، قاسم
وضعیت پرورش گاومیش در مناطق روستایی شهرستان شوشتر [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 23-32]
-
منایی، مجید
تعیین اثرات میوه کهور همراه و بدون آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 69-78]
-
موسوی سعید، سید علی
تعیین ارزش غذایی و قابلیت هضم بقایای ذرت دانه ای در استان کرمان به روش In vivo [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 59-64]
ن
-
نعمتی، محمد حسین
تعیین عملکرد جوجههای گوشتی تغذیه شده با دانه ماشک اتوکلاو شده [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 51-58]
-
نوروزی، سیروس
تعیین اثرات میوه کهور همراه و بدون آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 69-78]
ی
-
یزدان پناه، لاله
تعیین ارزش غذایی و قابلیت هضم بقایای ذرت دانه ای در استان کرمان به روش In vivo [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 59-64]
-
یزدانپناه گوهرریزی، لاله
کاهش میزان آفلاتوکسین درخوراک دام با استفاده از اسانس گیاه مرزه [دوره 3، شماره 13، 1393، صفحه 39-46]
-
یعقوبفر، اکبر
تعیین ارزش غذایی دانه تاج خروس و استفاده از آن در جیره غذایی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 43-50]
-
یعقوبفر، اکبر
تعیین کربوهیدرات های دیواره سلولی ارقام دانه تریتیکاله مورد استفاده در تغذیه طیور [دوره 3، شماره 12، 1393، صفحه 95-104]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد